Om Roxette and me

Har du opplevd at et dyr kommer inn i livet ditt og forandrer det helt?

Jeg har opplevd det flere ganger men ingen har nok endret det til de grader som Roxette har.

Takket være mine foreldre som støttet opp på absolutt alle måter, kunne jeg drive min lidenskap for hest og sprangridning langt i ungdommen.

Så kommer den delen av livet hvor man ønsker å være tilstede for barn og livspartner, og siden jeg ikke lykkes i å få mine barn interessert i hest, ble det heller ingen hest på meg på veldig mange år. Men drømmen om å få egen hest igjen lå der hele tiden.

I september 2017 ble endelig Roxette en del av vår familie. Hennes historie er litt diffus og tenderer til å være litt sensasjonell. Hun ble kjøpt inn til Askim Rideklubbs rideskole sammen med flere andre hester når hun var nær 6 år gammel. Slik jeg har blitt fortalt var hun ikke innridd og hadde gått på utegang til da. Dyktige hestefolk i Askim Rideklubb har ridd inn Roxette og trent henne godt. Det beviser Roxette daglig med sin livsglede, arbeidsvilje og evne til å lære. I dag er vi så heldige at vi står i trening hos Tine Øye på stall Hov i Askim og konkurrerer i dressur.

Som hesteeier begynte jeg å se litt nærmere på eget liv. Mange spennende og lærerike år som leder i næringsliv hadde betinget avkall på mye fritid og var vanskelig å kombinere med det livet jeg ønsket som hesteeier. Var det mulig å endre på det, våget jeg? Satt jeg på kunnskap og lidenskap som kunne benyttes til noe andre kunne ha glede av?

Sammen med min kjære risikovillige mann som ikke bryr seg så mye om hest (sannheten er jo at han er like betatt av Roxette og stall-livet som jeg er), oppsparte midler og en god del pågangsmot ble vi enige om at det var mulig å få det til, og Roxette and me ble etablert.

 
 

Roxette and me vil tilby produkter til hest og rytter som Roxette og jeg selv ville brukt. Roxette og jeg er opptatt av kvalitet, funksjonalitet og også hvordan produktene tar seg ut på oss - vi er jo damer.

Etter selv å ha trent Ashtanga yoga i mange år vet jeg at kombinasjonen ridning og yoga er uslåelig hvis målet er å bli en best mulig rytter og beholde en myk, sterk kropp og et rolig bevist hode. Fra august 2019 vil det også bli mulig å trene yoga for ryttere og venner hos Roxette and me. Dette kan du lese mer om her.

Roxette and me holder til midt i Askim sentrum og skal være en butikk med bred kunnskap som kan by på et godt utvalg av kjente merkevarer fra markedets beste leverandører.

Med bred erfaring innen hest, trening og ridning, og med de gode rådgiverne jeg har, vil du få trygg og god veiledning og alltid bli møtt av en blid og servicevennlig person.